2020. április 18.
Veszprém, Táborállás park 1.
2020. április 18.

szombat, 15:00–19:00

Tanuld meg te is a sushi készítésének fortélyait!
Program:
• Nigirik: lazacos, vörös tonhalas, kaviáros, surimis, avokádós
• Makik: tonhalas, lazacos, vegyes halas, avokádós-tojásos, California (kifordított)
• Pácolt gyömbér, wasabi, szójaszósz
• Japán ragacsos kókusztejes rizspuding friss gyümölcsökkel

A sushi tekerő bambuszt és a sushi evőpálcikákat a résztvevők a workshop végén hazavihetik.

Oktató: Tornyos Balázs kreatív séf, az Oliva étterem volt séfje
Részvételi díj: 19 900,- Ft
Jelentkezni lehet április 7-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mail címen.
Helyszín: Agóra látványkonyha

Ha nem akarsz lemaradni az Agóra programjairól, akkor a https://agoraveszprem.hu/ oldalon a lap alján iratkozhatsz fel hírlevelünkre.