A Pannon Egyetem március 27-én ismételten megrendezi a több éves hagyományokra épülő, nagy sikernek örvendő Állásbörzét, mely nem más, mint a munkakeresés gyorsítósávja. Több mint 40 cég, több, mint 1500 látogató, és mindez nem csak egyetemistáknak! Aki keresett már valaha munkát, az bizonyára tudja, hogy az önéletrajz önmagában nem garancia arra, hogy felkeltjük egy munkaadó figyelmét. Mi mindent tehetünk még azért, hogy jó állást találjunk?

A kellemes hangulatot teremtő egyetemi aulában megrendezendő börze két szinten zajlik: a földszinten túl a karzatot is birtokba veszik a kitelepülő vállalatok standjai, melyek nem csak Veszprém és vonzáskörzetéből érkeznek, hanem az ország más régióiból is. A látogatók a szakterületek széles skálájával találhatják szemben magukat, legyen az informatikai, mérnöki, gazdaságtudományi vagy társadalomtudományi irány. A standoknál lehetőség van a cégek képviselőivel történő személyes beszélgetésen túl önéletrajz leadására is.

Több kísérő rendezvénye is lesz az idei börzének:

Grafológiai tanácsadás az állásbörzén!

10.00 – 15.40

B épület – I. emelet karzat

A Te írásod miről mesél? Te is szeretnéd tudni, hogy mit fejt meg az írásodból, aláírásodból a grafológus szakember?

Az elemzést, tanácsadást az S.K.Grafológiai és Írásszakértői Oktatási Központ munkatársai végzik az alábbi témában: „Megfelelő embert a megfelelő helyre” – karrier tanácsadás, HR és munkagrafológiai tanácsadás; A vizsgálatok, szaktanácsadás során, megnézzük Személyiséged erősségeit, gyengeségeit, feltárjuk a fejlesztendő területeket, természetesen terveid, céljaid tekintetében.

Javaslatokat adunk a fejlődési irányokra, kiemelendő területekre. Személyiségprofilod alapján az esetlegesen betöltendő munkaköri alkalmasság lehetőségeire, illetve az ahhoz való közeledés érdekében tehető lépésekre (személyiségtípus, munkacsapatban elfoglalt hely, beilleszkedés, motivációk, vezetői alkalmassági vizsgálatok, stb.)

Amire szükség van a vizsgálathoz: egy oldalas kézírás és helyben kitöltendő tesztek. Hogy biztosan rád kerüljön a sor, kérjük foglalj időpontot (bejelentkezés után az oldal alján teheted meg).

További információ

Önéletrajz- és motivációs levél írási tanácsadás

10.00 – 15.30

B épület – I. emelet karzat

Önéletrajz- és motivációs levél írási tanácsadás az állásbörzén is!

Írd meg önéletrajzodat, hozd el a börzére, mutasd meg a HRC Group szakemberének mielőtt kiadnád a kezedből, és még aznap át is adhatod azoknak a cégeknek, ahova szívesen mennél dolgozni. A sorbanállást el tudod kerülni azzal, hogy időpontot foglalsz.

További információ

Végzős Fotózás

9.00 – 16.00

B épület – II. emeleti konferencia központban

A 2018/2019-es tanévben végzettek/végzők részére 2019. március 27-én szerdán (az állásbörze napján) 9:00 és 16:00 óra között fotózást tartunk a B épület II. emeleti konferencia központban!

A fényképezés során műtermi fotók készülnek.

További információ

További információk az állásbörzéről: www.pannon-allasborze.hu

UID15530000487233629227R361hebstdy725wan.jpg