Veszprémi idegenvezetőkként különleges városnézéseket kínálunk Veszprém városában. Várjuk mindazokat, akik megismernék e város történelmi és turisztikai értekeit, történeteit, legendáit. Sétáinkat sajátos előadási technikák, élményelemek és kiegészítő szolgáltatások (pl. borkóstoló, múzeumlátogatás) színesítik, amelyek segítségével a hagyományos városnéző séta is maradandó élménnyé válik. Vállaljuk egész és félnapos, környékbeli és balatoni kirándulások összeállítását, valamint az idegenvezetői kíséretet.

Egyedi élményekkel gazdagított interaktív városnézéseket kínálunk veszprémi osztálykirándulásra, a városban és az országos szinten is egyedülálló módon. Szakmai tudásunk mellett nyelvtudásunknak köszönhetően jelenleg 5 nyelven (magyar, olasz, német, spanyol, angol) nyújtunk idegenvezetői szolgáltatást a Veszprémbe és Veszprém környékére érkező egyéni, szakmai és turista csoportoknak.

Szolgáltatásaink

Azoknak ajánljuk, akik átfogó képet szeretnének a veszprémi látnivalókról. Ha Ön először jár Veszprémben, kevés időt tölt a városban, vagy több napot is eltöltene, de nem tudja, mit érdemes megnézni.

Még nem döntött az osztály? Nem kérdés! A legjobb veszprémi osztálykirándulás programja egy interaktív veszprémi városnézéssel kezdődik. Osztálykirándulás? Veszprém!

Városnéző séták előre meghirdetett időpontokban egyéni vendégek részére, a Veszprémi Tourinform irodával közös szervezésben.

Fedezzük fel együtt Veszprémet!